Transport marfa express:

Transport marfa express

Un transport de marfa express ajunge la destinaţie în cel mai scurt timp posibil oriunde in Europa, indiferent ce aveţi de transportat colete, mobilă, marfă paletizată, marfa vrac, ibc, transport textile pe umerase sau marfuri din industria automotive.

BurlacuTrans prin departamentul express transport acopera 100% din teritoriul Europei cu livrari de tip "door to door"  cu autoutilitare, sprintere cu masa maxim autorizata de 3.5 t avand acces in toate zonele oraselor mari pentru ca livrarea marfii sa poata fi facuta indiferent de zona de restrictie exact in locul solicitat de client.

Prin mijloacele noastre de transport marfa cu sprintere de tip duba si prelate sau prin reteaua noastra de transportatori subcontractati va punem la dispozitie in maxim 2 ore masina pentru a incarca oriunde si in orice parte a Europei. Livrarile sunt cuprinse intre 12 si 24 h pentru aproape orice destinatie.

Scapati de munca, grija si stresul cautarii unei solutii de transport marfa urgent oriunde in Europa. BurlacuTrans va ofera solutia de transport inteligent de tip expres, exclusiv  cu masini de 3.5 t cu o greutate utila de pana la 1,5 t cu duba, prelata, stendere pentru transport textile pe umerase, frigorific, transport medicamente, farmaceutice sau transporturi de marfa periculoase care se incadreaza in categoria marfuri periculoase adr.

Pentru a fi la la dispozitia dvs in orice moment am format o echipa tanara de personal si am dezvoltat o retea de transportatori pentru a putea pune la dispozitia clientiilor nostrii cele mai eficiente rapide solutii de transport express.

Efectuam transport de marfa in Germania, Italia, Austria, Spania, Olanda, Belgia, Suedia, Cehia, Danemarca, Slovacia, Polonia, Portugalia, Franta, Luxemburg, Norvegia...

Toate transporturile sunt efectuate dupa toate legislatiile europene in vigoare pentru transportul rutier de marfuri.

Ai nevoie de un transport?

apeleaza la burlacutrans.

Pentru orice tip de transport: international sau national, de marfuri periculoase sau conventionale, in regim de exclusivitate sau grupaj, depozitare pe termen lung sau scurt, apelati la BurlacuTrans printr-o cotatie accesibila prin butonul de mai jos:

cotatie online
alt

ne gasesti la

Str. W91B, loc. Dambovita, cod postal RO-137458
alt

suna la numerele

+40 245 210 122
alt

da-ne un email la

office@burlacutrans.com