• ...Despre Burlacu
  Scurt Istoric

  BurlacuTrans isi are inceputurile in anul 2003, concentrandu-se in particular pe transportul marfurilor intern si international. Doi ani mai tarziu am inceput sa facem rute regulare catre Scandinavia, ruta ce este frecventata foarte des si astazi de catre firma noastra. Odata cu construirea Depozitului nr.2 in Targoviste, am putut oferi clientelei noastre si posibilitatea de stocare intr-un spatiu vast a marfurilor pretioase, atat lor, cat si noua. Dupa crearea impresivei flote BurlacuTrans si infiintarea diviziei ADR(Transport Marfuri Periculoase), ne consideram cu adevarat pregatiti pentru orice nevoie a dumneavoastra, oricand.

  Cu ce ne ocupam

  BurlacuTrans este o firma cu un personal tanar si specializat, utilaje moderne si performante, depozit facil orcarei tip de marfa si a unei flote impresionante de vehicule ce pot transporta orice tip de marfa in regimul dorit de clientela. Ne mandrim cu timpul rapid in care ne incadram de fiecare data si cu mediul profesional de lucru. Ca firma de Transport ne specializam intr-o vasta gama de transport de marfa, cat si depozitarea acesteia, dupa cum urmeaza:

  • Transport marfa generala paletizata
  • Transport marfuri periculoase
  • Transport marfuri perisabile & periculoase cu camioane frigorifice
  • Transport marfa generala periculoasa paletizata
  • Posiblitate de depozitare 200 metri patrati
  • Depozit izloat termic proiectat sa reziste la temperaturi de -10o C
  • Posibiliatea de depozitare pe termen lung
  • Asistat de camere video 24h/zi

  Spatiul de depozitare BurlacuTrans este asigurat 24/7 de camere video ce inregistreaza marfa dumneavoastra. Vehiculele BurlacuTrans sunt, la randul lor, dotate cu aparate de inregistrat video la bord.

pe drum din 1994.

fara oprire.

Cum am inceput?

Inceputurile sunt grele pentru fiecare dintre noi, in business este cu atat mai adevarat; BurlacuTrans a avut un inceput modest, dar prin multa munca depusa de oameni dedicati firma noastra s-a perfectionat

1

1994

Fondarea "BurlacuTrans"
1994 Inceputurile Firmei

Inceputurile sunt grele pentru fiecare dintre noi, in business este cu atat mai adevarat; BurlacuTrans a avut un inceput modest, dar prin multa munca depusa de oameni dedicati firma noastra s-a perfectionat

2

2005

Primele curse catre Scandinavia
2005 Primele curse catre Scandinavia

In anul 2005, am inceput sa trimitem transporturi catre peninsula Scandinaviei, ruta pe care si astazi o traversam frecvent.

3

2009

Construirea depozitului 2, Targoviste
2009 Construirea depozitului 2, Targoviste

Anul 2009 ne-a permis sa terminam constructia depozitului 2 din orasul Targoviste, depozit ce faciliteaza numeroase cerinte moderne ale firmei BurlacuTrans

4

2011

Crearea flotei BurlacuTrans
2011 Crearea flotei BurlacuTrans

Flota creata de-a lungul anilor prin truda si profesionalism se prezinta excelent in fata dumneavoastra, clientii nostrii dornici de rezultate excelente in timp record.

5

2014

Infiintarea diviziei de ADR
2014 Infiintarea diviziei de ADR

Putem efectua transport intern si international de marfuri periculoase, pentru marfurile ADR care apartin claselor: 2, 3, 4.1, 4.2, 4.3, 5.1, 5.2, 6.1, 6.2, 8 si 9.

6

2017

ASTAZI
2017 Prezent

In prezent ne concentram pe transgresul continuu spre calitate al firmei noastre

Ai nevoie de un transport?

apeleaza la burlacutrans.

Pentru orice tip de transport: international sau national, de marfuri periculoase sau conventionale, in regim de exclusivitate sau grupaj, depozitare pe termen lung sau scurt, apelati la BurlacuTrans printr-o cotatie accesibila prin butonul de mai jos:

cotatie online
alt

ne gasesti la

Str. W91B, loc. Dambovita, cod postal RO-137458
alt

suna la numerele

+40 245 210 122
alt

da-ne un email la

office@burlacutrans.com